Photobucket
Rintihan Seorang Hamba
Special For You ^,^
Wednesday, May 30, 2012 • 12:05 AM • 0 comments

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum.
  
 "Happy Birthday to you,
Happy Birthday to you,
Happy Birthday, Happy Birthday,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU."

 
Hye! Amacam, best tak aku nyanyi. ^^ Hahaha.
Happy Birthday Abang Kurus. >,<
 Sorry laa tak dapat kasi kau hadiah. Sebab kau jauh sangat. Hehe.
Aku just bole wish kau je. Hohoho.
Aku doakan kau selamat dunia akhirat. Amin. ^^
And then, aku harap kau kat sana baek-baek je, kay.

Walaupun aku takde hadiah untuk kau, tapi aku nak tunjukkan something yang special dekat kau.
Nah, untuk kau! Lukisan yang dihasilkan oleh aku sendiri tau. Hahaha.
Tak cantik pon aku lukis kan, kan?  *angguk je lah. -,- Aku tahu lah buruk. Tak same pon dengan kau kan? Haha, aku tahu tu. -,- *jangan gelak. Tapi aku ikhlas lukis ni untuk kau tau! Haha. Penat weh aku lukiskan untuk kau. -,- Hahaha. *Keyh, tipu. :p Kalau kau tak suka, bagitahu aku kay? Hehe. :D
This is special for you. Terimalah. Cewahh! :P
Tadddaaaa!!!! ^_^



Directed to : ABANG KURUS 

Labels:


MAN ANA ?




Ana in saaltal-qouma 'anni man ana. Ana mu`minun sa a'isyu dauman mu`mina. Falya'lamil-jami'u 'anni ha huna. Lan anhani lan antani lan arkana.

[ FaceBook ] [ Twitter ] [ Official Blog ]
bold italic underline strike


Profile

Langkah Kehidupan.

AL-QUR'AN INSPIRASI KU !





BIG THANK YOU!



Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nur Raihanah